kändis

Kudryavtseva Yana Alekseevna: biografi och register

Innehållsförteckning:

Anonim

Kudryavtseva Yana Alekseevna är den yngsta perfekta mästaren i tävlingar i världsgymnastik. Flickan föddes i en sportmiljö, eftersom hennes far är en berömd simmare som vann mästerskapet i de olympiska spelen 1992. Familjen bodde i Moskva.

Karriär start

Ganska tidigt började göra betydande framsteg Kudryavtseva Yana Alekseevna. Hennes biografi är förknippad med allvarliga sporter, från och med 2008, då en seger vann i juniorturneringar. Sedan hölls en sådan händelse på Dmitrovs territorium under 2009, hon tävlade i Samara 2011 såväl som i Kazan (2012).

Image

Säsongen då tävlingarna började var 2011. Det var då talangerna uppskattades, vilket visades av Kudryavtseva Yana Alekseevna. Det var en internationell tävling bland juniorer. Samtidigt varade Grand Prix-tävlingen.

Yana Alekseevna Kudryavtseva kom in i sitt ledande led. Hon gjorde ett utmärkt jobb med både klubbarna och bågen. Junior Cup vann. I Pesaro fick Kudryavtseva Yana Alekseevna världsledande. Hennes karriär utvecklades snabbt.

2012 kom med seger i europeiska tävlingar bland juniorer. Domarnas hjärtor bestickades av föreställningarna med bollen perfekt utförd av henne. Kudryavtseva Yana Alekseevna fick "guldet" som ett resultat av allround i laget.

Snabb utveckling

Sedan dess har hennes prestationer bara multiplicerats. Kudryavtseva Yana Alekseevna går till tävlingar bland vuxna. Sportkarriär i seniorkategorin börjar med turneringen 2013 på internationell nivå, som äger rum i Rysslands huvudstad. Nästa tur ägde rum på Holons territorium. Allround-glitteret vann, liksom tävlingen med klubbarna, brons vann, tack vare att hon arbetade med bollen, lyckades hon graciöst bågen.

Kudryavtseva Yana Alekseevna blir sedan medlem i världsmästerskapet i Sofia. Han gav henne första plats i det hela. Trots att detta var hennes första säsong var flickan den första i historien som överträffade sina rivaler i detta skede redan i starten av sin karriär. Ledarskap i arbetet med bågen vann med glans, hon gjorde ett utmärkt jobb med en sportutrustning, fick en "brons" för sin prestanda med ett band.

När världscupen ägde rum på Minsks territorium vann den andra all-segern omedelbart, "guldet" för att arbeta med bollen, liksom den andra - med band och maces.

Image

Sätta poster

Nästa steg i hennes karriär passerade i Wien, när Yana Alekseevna Kudryavtseva vann "guldet". Bilderna visar hur elegant den här flickan är, men hur mycket uthållighet och hårt arbete hon har! Genom att göra en föreställning med bollen fick hon 19 poäng på det uppdaterade betygssystemet, som då var ett rekord. En fenomenalt ung flicka var när hon vann status som europamästare. Endast 15 år, och redan sådana resultat!

Inom ramen för den första VM-finalen i S: t Petersburg 2013, erhölls den tredje platsen i all-round, den första platsen för att arbeta med bollen, den andra med en spets och prestanda med ett band.

Image

Segern oavsett vad

I augusti i år kom hans debut i Kiev som en del av världsmästerskapet. Det fanns några tekniska hinder. Musiken stängdes av ett par gånger så att föreställningen måste startas på nytt. Men trots allt blev hon vinnaren och fick ett resultat på 18, 5.

Mästerskapet i att arbeta med klubbar erhölls också, den andra positionen - med en båge samt för att spela med bollen. När det sista allround-evenemanget ägde rum, som genomfördes i ett individuellt läge, vann flickan. Denna prestation lyfter henne till statusen som den yngsta gymnasten som har vunnit perfekt ledarskap i världen vid 15 års ålder.

Image

Östringens erövring

Sedan utvecklas händelserna i hennes liv i Japan, där hon var medlem i Aeon Cup-klubbmästerskapet. Flickan agerade som en del av en grupp som tävlade på Gazprom-föreningens vägnar. Hon och hennes kollegor i landslaget blev ledare för lagtävlingen, före Vitryssland och Ukraina. När det individuella allround-evenemanget ägde rum fick Kudryavtseva ”guldet”.

Följande 2014 återvänder flickan till Moskva igen för att delta i en av Grand Prix-turneringarna. Han tar med sig en tredjeplass för allround och tvåa för att arbeta med en snörning och ring. Gymnasten kunde uppnå fantastiska resultat om hon hade förberett sig bättre, men hon förblev fortfarande i topp tre.

Mycket bättre saker gick till Tie, där hon vann mästerskapet i alla kategorier, med undantag för att hon arbetade med en knipa. Där fick hon andra platsen. Fyra guldmedaljer mottogs i Stuttgart. En gång i Holon på Grand Prix vann hon ytterligare två första platser, en sekund och brons. Vid ett andra besök i Pesaro lyckades han vinna i alla kategorier.

Image

Oföränderlig mästare

April 2014 var perioden för Rysslands mästerskap i Penza. Individuella runtom var helt dämpad av henne. En gång i Corbeil-Eson och Tashkent tog hon andra platser, tvåa bara till sin landsmästare Mamun Margarita. När följande etapper ägde rum i Sofia och Minsk lyckades flickan vinna segern.

Trettionde årsdagen av EM förde segern i den absoluta ledarens roll. Kazan och den sista etappen av Internationella cupen blev en period av att få fyra guldmedaljer och ett silver.

Världsmästerskapet 2014 i Israel började som ett lagomfattande evenemang, vilket resulterade i att deltagarna från Ryssland blev vinnare. Kudryavtseva kvalificerade sig absolut i alla finaltävlingar. Kategorierna av spjut, hopp, boll förde första platsen och bandet - den andra. Det var också en mycket framgångsrik period, eftersom hon återigen vann statusen som den absoluta mästaren i individuella allround.

I slutet av tävlingen fick Yana ett specialpris som Longines tilldelades för elegans. Skönheten blev en vinnare av Silver Doe Award.